«Кубок Героїв АТО» на стадіоні «Динамо»

13 жовт.
2017

13-го жовтня на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського відбудуться фінальні змагання за «Кубок Героїв АТО» 2017.

У 2015 році в Україні була створена єдина Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО, яка об’єднала більше 1500 учасників АТО по всій території України.

У 2015 та 2016 роках були проведені перші футбольні змагання та визначені переможці «Кубка Героїв АТО». Турнір став популярним та з кожним роком набуває авторитету, а головною його метою є морально-психологічна, фізична реабілітація та адаптація бійців АТО до оточуючого суспільного середовища. Наразі це наймасштабніші та найтриваліші спортивні змагання серед учасників бойових дій в Україні. Разом із Федерацією футболу учасників АТО організаторами змагань виступають ФК «Динамо» (Київ) та Федерація футболу міста Києва.

Ще більші масштаби «Кубок Героїв АТО» прийняв у 2017 році. Розпочинаючи з 2-го квітня у 38 містах України, географічно розподілених на шість дивізіонів (Захід, Схід, Північ, Південь, Центр і Київ), відбувалися матчі попереднього етапу за участі 56 команд сектору безпеки і оборони, а також ветеранів АТО.

Фінальні змагання серед 16 команд з 10-го по 12-те жовтня пройдуть на динамівській клубній базі у Кончі-Заспі, а дві вирішальні гри – фінал та за 3-тє місце – 13-го жовтня на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

З цього приводу 3-го жовтня о 12:00 в конференц-залі ФК «Динамо» (Київ) (вул. Грушевського, 3) відбудеться офіційна презентація Фінальної частини змагань Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО сезону 2017 року за участі президента Федерації футболу учасників АТО Руслана Руденка.

Джерело: FC Dynamo Kyiv