10 корисних Instagram-профілів про спорт та фітнес

Tweet
14 лип.
2017

Правильна техніка виконання вправ, способи виправлення постави, рецепти для здорового харчування та багато іншої корисної інформації можна знайти в цих Instagram-профілях.

1. Dr. Jacob Harden

Це профіль хіропрактика Джейкоба Хардена (Dr. Jacob Harden) з клініки мануальної терапії Myodetox Orlando у Флориді. Тут публікується багато дійсно корисних відео і статей з технікою виконання вправ, розтяжкою, міофасциальним масажем.

Тригерні точки, помилки в техніці і положеннях, способи поліпшити поставу, дослідження, травми — просто джерело інформації для тих, хто дбає про стан свого хребта, суглобів і м'язів.

2. Vinnie Rehab

Профіль фізіотерапевта з Торонто і засновника системи мануальної терапії Myodetox Вінь Фама (Vinh Pham). Він викладає багато корисного про правильні техніки, розтяжку, способи зняти напругу і запобігання травмам.

Трохи анатомії, наочні приклади біомеханіки тіла, виправлення помилок у техніці. На цей профіль варто підписатися, якщо ви прагнете більше знати про своє тіло і хочете постійно його вдосконалювати.

3. Fitness Physio

Ще один профіль для тих, хто хоче більше дізнатися про людському організмі. В основному тут публікуються пости про анатомію конкретних м'язів. Якщо вас не цікавить анатомія і біомеханіка, пропускайте його.

4. Doc Jen Fit

Профіль фізіотерапевта Джен Ескваєр (Jen Esquer). Тут багато класних вправ на розтяжку з відео і поясненням в пості. Варто підписатися тим, хто хоче розвинути гнучкість і жадає нових знань про фізіологію. Також в профілі багато гарних фото самої Джен, найчастіше в стійці на руках, і відеозаписів її тренувань.

5. Scott Fournier

Профіль тренера Скотта Фурньє (Scott Fournier) з фітнес-клубу Yorkville в Торонто. Тут ви знайдете багато нового для своїх тренувань, зможете перевірити і виправити свою техніку, отримаєте поради по розтяжці. Скотт викладає вправи з вільними вагами (особливо багато з гирями), петлями, тренажерами, масажними роликами.

6. Strength Coach Therapy

Профіль фізіотерапевта Тедді Уіллсі (Teddy Willsey). Тут публікуються пости про розминку, мобільність і стабільность, вправи для здоров'я спини та суглобів, поради по правильній техніці їх виконання.

Варто підписатися тим, хто хоче уникнути проблем з опорно-руховим апаратом і не хоче робити помилок під час силових тренувань.

7. Muscle & Fitness

У цьому профілі ви знайдете готові плани тренувань і рецепти для здорового харчування.

8. Fitness IQ

Профіль тренера Джорджа Росадо (Jorge Rosado). Він викладає фото і відео з правильною технікою виконання силових вправ. За рахунок стрілок і написів на фото і відео все дуже наочно і зрозуміло.

9. Lifters Clinic

Профіль фізіотерапевта Маріо Ново (Mario Novo). Тут ви можете знайти нові вправи для своїх тренувань і отримати поради, як виправити проблеми з опорно-руховим апаратом.

10. Journey to the booty

Красивий профіль для дівчат, захоплених фітнесом. Тут багато вправ, мотивуючі запису, спортивні луки, різні страви.

Чітка структура постів і багато крутих фотографій, мінімум фитоняшок перед дзеркалом — просто, красиво і корисно.

Джерело: Лайфхакер

Читайте також: 

Основи email-маркетингу для фітнес-клубів

10 практичних кроків для просування фітнес-бізнесу в Instagram