Які тренажери підходять для позбавлення від целюліту

Tweet
30 трав.
2017

Від «апельсинової кірки» можна позбутися за допомогою ванн зі спеціальними добавками або обгортань з кавою, глиною, водоростями. Але проблема з целюлітом не буде вирішена, якщо при цьому не приділяти часу фізичним вправам.

Звичайної зарядки вранці буде недостатньо, тому для ефективного спалювання підшкірного жиру потрібні вправи на спеціальних тренажерах у фітнес-клубі.

1. Бігова доріжка. Буває зазвичай двох видів: електрична і механічна. У першому випадку полотно приводиться в дію за допомогою струму, у другому — в результаті власних зусиль. Більшість фітнес-центрів оснащене електричним варіантом. Для ефективного спалювання целюліту відмінно допомагає біг підтюпцем. Він створює вібрацію для тіла, яка змушує жити рухатися та розщеплюватися.

Щоб «апельсинова кірка» швидко зникала, необхідно займатися на біговій доріжці кожен день протягом як мінімум 20 хвилин безперервно на швидкості не менше 7,5 км/ч. Якщо ви не можете витримати таке навантаження, варто замінити біг підтюпцем на швидку ходьбу на швидкості не менше 6 км/год, Але тоді тривалість заняття повинна збільшитися вдвічі.

2. Степпер. Це тренажер з педалями — імітація ходьби. Для ефективного спалювання жиру потрібно займатися на степпері як мінімум годину щодня. З незвички в перший час будуть боліти м'язи стегон, сідниць і нижнього пресу. Інтенсивність занять кожен визначає для себе сам, але при боротьбі з целюлітом слід виходити з розрахунку 2500 кроків за 40 хвилин.

Для позбавлення від «апельсинової кірки» буває досить безперервних інтенсивних занять протягом 3 тижнів.

3. Велотренажер. Агрегат для тренувань нижньої частини тіла, що імітує їзду на велосипеді. Як і бігова доріжка, він володіє рядом швидкостей. Для боротьби з целюлітом заняття на велотренажері повинні бути щоденними, не менше 40 — 50 хвилин. Якщо навантаження достатня, за такий час людина може спалити до 500 калорій.

Зверніть увагу на те, що велотренажери у вашому фітнес-клубі можуть бути як вертикальними, так і горизонтальними. Якщо мета вашого візиту в спортзал полягає в тому, щоб позбавитися від «апельсинової кірки», намагайтеся вибирати для занять горизонтальний велотренажер: він не сильно навантажує спину, зате забезпечує хороше тренування для м'язів сідниць і стегон.

Джерело: Остров

Читайте також: 

Кардіотренування в Go Row - тренування з греблі у приміщенні

Короткочасна відмова від спорту загрожує хронічними хворобами